Duurzame & hoge kwaliteit kleding

WhoRyou is een jongerenlabel met onder andere een eigen kledinglijn, opgezet als leerwerkbedrijf vanuit StraatGeluid & StraatKennis B.V.

Over whoRyou

Het vraagteken verwijst naar de ontdekking van jezelf. De wereldbol die staat voor de connectie tussen iedereen. Alle culturen, afkomsten en religies die met elkaar verbonden zijn. Het hoofd in de vorm van een lampje staat voor alle creatieve ideeën die wij proberen toe te passen aan het kledingmerk.

Gedreven door de passie voor mode en creativiteit, maar vooral gedreven om jongeren met een ander talent dan de standaard een kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Zij worden begeleid door ervaren creatieve docenten van whoRyou in het ontwikkelen van bijvoorbeeld een eigen trui voor het label of voor een klant.

Daarnaast worden de jongeren meegenomen in het hele proces van inkoop en ontwerp tot eindproduct voor de klant. Hier ontwikkelen jongeren vaardigheden die zij de rest van hun talentvolle leven kunnen inzetten. Denk hierbij aan creatief werken, communicatie met klanten, werken met specialistische apparatuur en het afronden van opdrachten vóór de deadline. De kledinglijn zit vol met on-trend urban kleding & fashion accessoires geïnspireerd en gemaakt door de jongeren.

Om een lang verhaal kort te maken,je ontvangt niet alleen een kwaliteitsproduct, maar je geeft de jongeren ook een kans om te leren en zich verder te ontwikkelen.

De collectie wordt per seizoen uitgebreid met nieuwe producten, waardoor we altijd de nieuwste urban streetwear artikelen in onze collectie hebben die matchen met het seizoen. WhoRyou gelooft daarbij in het maken van producten waar een limiet op zit. Met andere woorden een product dat uniek is en met trots gedragen kan worden. Ook gelooft whoRyou in het samenwerken met locale ondernemingen. Locale support geven en elkaar aanvullen op verschillende vlakken. TattooMitta & Reshape zijn onder andere bedrijven waar wij samen mee werken.

Volg ons op Instagram om als eerste op de hoogte zijn over alle (nieuwe) whoRyou-artikelen op onze webshop.

whoRyou, onderdeel van StraatGeluid & StraatKennis B.V.